top of page

Zo maak jij je paasontbijt echt speciaal!

Bijgewerkt op: 13 apr. 2020



Juist in deze bijzondere tijden is het fijn om samen extra te genieten. Verras je familie en jezelf met dit heerlijke recept en maak deze Pasen onvergetelijk!


Eggs Norwegian met Truffelkaasfondue

Voor vier personen


Benodigdheden

4 eieren

200 gram gerookte zalm

100 gram groene aspergetips


Bereiding

1. Verwarm de Truffelkaasfondue zoals op de verpakking vermeld staat.

2. Pocheer de eieren vier minuten gaar in kokend water met zout en een scheutje azijn.

3. Verhit olie in een pan. Bak de groene aspergetips met wat peper en zout vier minuten aan.

4. Maak de bordjes op en giet de Truffelkaasfondue over de eieren heen.


Geniet ervan!


De Truffelkaasfondue die je over hebt kan je natuurlijk gebruiken om lekker te dippen met wat brood of groenten.


Ook genieten van onze Hollandse kaasfondue of Truffelkaasfondue? Koop hem via onze webshop of bij een van onze verkooppunten.

539 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page