Zo maak jij je paasontbijt echt speciaal!
Bijgewerkt op: 13 apr. 2020
Juist in deze bijzondere tijden is het fijn om samen extra te genieten. Verras je familie en jezelf met dit heerlijke recept en maak deze Pasen onvergetelijk!
Eggs Norwegian met Truffelkaasfondue
Voor vier personen
Benodigdheden
4 eieren
200 gram gerookte zalm
100 gram groene aspergetips
Bereiding
1. Verwarm de Truffelkaasfondue zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Pocheer de eieren vier minuten gaar in kokend water met zout en een scheutje azijn.
3. Verhit olie in een pan. Bak de groene aspergetips met wat peper en zout vier minuten aan.
4. Maak de bordjes op en giet de Truffelkaasfondue over de eieren heen.
Geniet ervan!
De Truffelkaasfondue die je over hebt kan je natuurlijk gebruiken om lekker te dippen met wat brood of groenten.
Ook genieten van onze Hollandse kaasfondue of Truffelkaasfondue? Koop hem via onze webshop of bij een van onze verkooppunten.