Kaasfondue in blik op de barbecue
Bijgewerkt op: 29 mei 2020

Het belooft een stralende zomer te worden. Maak de barbecue extra bijzonder met een heerlijke kaasfondue!
Onze kaasfondue is op verschillende manieren op te warmen. Je kan het blik au bain-marie verwarmen, maar de inhoud ook ook in een traditionele fonduepan of een steelpannetje gieten. In de zomer is het heerlijk om de kaasfondue tijdens de barbecue te gebruiken als makkelijk bijgerecht of als dip voor de groenten en borrelplank.
Bereidingswijze:
1. Verwijder het etiket en zet het blik geopend aan de zijkant het rooster van de barbecue. Zorg ervoor dat het blik niet direct boven het vuur staat.
2. Roer na vijftien minuten het blik zachtjes nog vijf minuten door.
3. Eet lekker uit blik of kieper de inhoud in een schone pan of schaal.
Ook genieten van onze Hollandse kaasfondue of Truffelkaasfondue? Koop hem via onze webshop of bij een van onze verkooppunten.