Kaasfondue in blik op de barbecue


Het belooft een stralende zomer te worden. Maak de barbecue extra bijzonder met een heerlijke kaasfondue!


Onze kaasfondue is op verschillende manieren op te warmen. Je kan het blik au bain-marie verwarmen, maar de inhoud ook ook in een traditionele fonduepan of een steelpannetje gieten. In de zomer is het heerlijk om de kaasfondue tijdens de barbecue te gebruiken als makkelijk bijgerecht of als dip voor de groenten en borrelplank.


Bereidingswijze:

1. Verwijder het etiket en zet het blik ongeopend aan de zijkant het rooster van de barbecue. Zorg ervoor dat het blik niet direct boven het vuur staat.

2. Maak het blik na 15 minuten voorzichtig open. Blijf zachtjes door roeren en verwarm de fondue nog 15 minuten.

3. Eet lekker uit blik of kieper de inhoud in een schone pan of schaal.


Ook genieten van onze Hollandse kaasfondue of Truffelkaasfondue? Koop hem via onze webshop of bij een van onze verkooppunten.

49 keer bekeken

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - © 2020 by Kaasfondue in blik