Bierkaasfondue; volledig uit blik

Combineer twee van je favoriete producten uit blik; kaasfondue en bier! Met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijke bierkaasfondue. Gebruik onze Hollandse kaasfondue als basis en voeg daar bier en eventueel mosterd aan toe om een keer iets echt speciaals te maken!
Hollandse kaasfondue met bier (en mosterd)
Voor vier personen
Benodigdheden
100ml pilsener uit blik
(Grove Dijonmosterd naar smaak)
Bereiding
1. Verwarm de Hollandse kaasfondue zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Schenk de fondue over in een klein steelpannetje en voeg al roerend het bier toe.
3. Voeg grove Dijonmosterd toe tot het geheel op smaak is.
4. Presenteer de heerlijke kaasfondue op tafel en geniet van je dips.
Goede dip-tips voor bij dit recept zijn:
- Geroosterde spruiten
- Gekookte krieltjes
- Gebakken worstjes
- Zachte pretzels
- Appel
Ook genieten van onze Hollandse kaasfondue of Truffelkaasfondue? Koop hem via onze webshop of bij een van onze verkooppunten.