top of page

Barbecueën met Kaasfondue in blik

Bijgewerkt op: 21 apr. 2021


Ook in de zomer kan er van kaasfondue worden genoten. Kaasfondue in blik is niet alleen een lekkere dip op de borrelplank, maar is ook heerlijk bij een zomerse barbecue. Verras je gasten met deze heerlijke (vegetarische) aanvulling op de barbecue.


Bereidingswijze kaasfondue op de barbecue

Kaasfondue in blik kan op verschillende manieren worden opgewarmd. Dit kan au bain-marie, in een steelpannetje of met een speciale fonduepan, maar ook de barbecue is perfect voor het opwarmen van onze kaasfondue in blik.


Bereidingswijze:

  1. Verwijder het etiket en zet het blik geopend aan de zijkant het rooster van de barbecue. Zorg ervoor dat het blik niet direct boven het vuur staat.

  2. Roer na vijftien minuten het blik zachtjes nog vijf minuten door.

  3. Eet lekker uit blik of kieper de inhoud in een schone pan of schaal.


Vegetarisch BBQ’en met kaasfondue

Barbecueën kan voor vegetariërs soms een uitdaging zijn. Ondanks dat gegrilde groenten super lekker zijn, beland er toch al snel veel vlees op de keu. Kaasfondue op de barbecue is een heerlijk vegetarisch alternatief voor vlees. Combineer de kaasfondue met gegrilde of rauwe groenten, stokbrood of stukjes fruit en je hebt een origineel en lekker vegetarisch gerecht.


Eet je wel graag vlees? Serveer de kaasfondue van de barbecue als voorgerecht, nagerecht of zet hem tijdens het barbecueën op tafel om tussendoor in te dippen. Met onze drie verschillende smaken kaasfondue en ongelofelijk veel mogelijkheden voor ingrediënten om te dippen zijn er eindeloos veel variaties mogelijk.


Ben je enthousiast geworden? Zorg dat je alvast een blik kaasfondue in de kast hebt staan voor als het zonnetje doorbreekt en de barbecue aan kan. Onze Hollandse, truffel- en blauwaderkaasfondue zijn te koop bij onze verkooppunten en via onze webshop.1.489 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page