top of page

Even voorstellen: Charlotte


Wie ben je?

Mijn naam is Charlotte en ik ben 25 jaar oud. Ik woon sinds oktober samen met 2 huisgenootjes in Amsterdam.


Wat is je rol binnen Kaasfondue in blik?

Mijn taken binnen kaasfondue in blik zijn vaak verschillend en zo is geen enkele dag hetzelfde. Ik regel de meeste social media zaken zoals TikTok, Instagram en Facebook. Hiervoor creëer ik content en houd ik contact met onze klanten. Naast dit zorg ik er ook voor dat alle webshop bestellingen verwerkt worden en netjes naar de klanten worden opgestuurd. Regelmatig sta ik ook op een beurs of help ik bij een roadshow! Daarnaast help ik ook wel eens mee met de productie van de kaasfondue.


Wat deed je voor je bij Kaasfondue in blik werkte?

Voordat ik bij kaasfondue in blik werkte heb ik eerst International Business gestudeerd. Hierna heb ik in een tijd in een schoenenwinkel gewerkt om te kijken wat ik nou echt leuk zou vinden om te gaan doen. Mijn broer is toen met Kaasfondue in blik gestart. Ik hielp hem hier eerst gewoon af en toe mee. Toen alle winkels dicht gingen vanwege corona ben ik er eigenlijk steeds meer ingerold en in april 2021 heb ik mijn baan opgezegd en sindsdien ben ik fulltime bij Kaasfondue in blik gaan werken.


Wat is je favoriete kaasfondue-smaak?

Mijn favoriete kaasfondue smaak is toch wel de blauwaderkaasfondue. Ik hou eigenlijk niet van blauwaderkaas maar op de een of andere manier is deze combinatie gewoon top. Eigenlijk zijn ze alle drie gewoon heel lekker, dus meestal als ik ga kaasfonduen neem ik van alle 3 de smaken een klein blikje.


Wat is je favoriete ding om in kaasfondue te dippen?

Mijn favorieten om in de kaasfondue de dippen zijn toch wel rauwe champignons, rookvlees en druiven. Maar van een simpel wit stokbrood erbij word ik ook erg blij.


Wat doe je als je niet werkt?

Als ik niet aan het werk ben spreek ik graag met vriendinnen wat af, ik vind het erg leuk om drankjes te doen of een middagje de stad in te gaan. Mijn ouders hebben een golden retriever (Moos) die net 2 jaar is geworden daar kan je me dan ook geregeld vinden. Misschien krijg ik dit jaar zelf ook een eigen hondje dus daar zal ik ook wel even zoet mee zijn.


604 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page