top of page

Nieuwe stagiair: Reinier Dix

Hij is jullie vast al opgevallen op Taste of Amsterdam of bij het Foodfestival aan de Zaan, maar hij ontbreekt nog op de website; Reinier!


Zo’n zes weken geleden is Reinier begonnen met zijn Sales & Marketing-stage bij Kaasfondue in blik. Hij is 21 jaar oud en komt uit Hoorn. Na afgelopen gestudeerd te hebben aan de IVA, studeert Reinier nu Commerciële Economie aan de Hogeschool Luzac in Utrecht.


Naast zijn studie en zijn werkzaamheden bij ons geniet Reinier erg van zeilen en wielrennen.

Tijdens zijn stageperiode zal Reiniers focus liggen op het contact met onze klanten en het vergroten van de naamsbekendheid van Kaasfondue in blik. Dit doet hij voornamelijk door zich bezig te houden met onze plaats in de winkels en hoe wij dit vertalen naar onze social media-kanalen.


Reinier geniet vooral van de verantwoordelijkheid die hij bij ons krijgt. Zelf zegt hij hierover: “Als ik ’s ochtends iets verzin waar we iets mee kunnen, is het vaak voor de lunch al als functie op de website of in onze communicatie naar klanten toegepast”.


Na zijn stage blijft Reinier gelukkig nog bij ons werken en zal hij dezelfde werkzaamheden blijven verrichten. Op naar een mooi tweede helft van het jaar!


Lijkt dit jou iets? Kaasfondue in blik is continu op zoek naar nieuwe stagiairs, zie hier welke mogelijkheden er zijn!
159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page