top of page

Even voorstellen: Katinka

Wie ben je?

Mijn naam is Katinka. Ik ben 27 jaar oud en woon met mijn verloofde en mijn hamster in Hilversum.


Wat is je rol binnen Kaasfondue in blik?

Ik ben sinds 1 februari marketing medewerker bij Kaasfondue in blik. Ik ben dus nog een kaasfondue in blik-groentje. Gelukkig word ik goed opgevangen. Ik heb al een hoop werkzaamheden: ik schrijf blog posts, zorg voor marketingacties en houd contact met onze verkooppunten. Natuurlijk ben ik er ook graag bij als we op beurzen of markten staan, of bij een demo voor een winkel!


Wat deed je voor je bij Kaasfondue in blik werkte?

Ik heb de Havo gedaan, daarna heb ik een aantal jaar in de horeca en winkels gewerkt om uit te zoeken wat ik wil doen. In 2017 was ik er achter: Voedingsmiddelentechnologie! Ik heb gestudeerd in Leeuwarden. In mijn derde jaar kwam ik er achter dat marketing erg leuk is, dus mijn minor was marketing en communicatie. Met die combinatie van voeding en marketing ging ik op zoek naar mijn droombaan en die heb ik nu gevonden!


Wat is je favoriete kaasfondue-smaak?

De Hollandse is mijn favoriet. Die kan je met zoveel lekkere dingen combineren, volgens mij vindt iedereen hem lekker. Ik ben erg benieuwd welke nieuwe smaken er nog allemaal gaan komen!


Wat is je favoriete ding om in kaasfondue te dippen?

Ik ben sowieso gek op rauwe groenten, maar wortel met kaasfondue is een hemelse combinatie. Anders volkoren brood, of appelschijfjes.


Wat doe je als je niet werkt?

Ik ben gek op koken en bakken. Ik ben ook graag creatief bezig (ook als ik wel werk), van vriendschapsarmbandjes knopen tot eigen recepten ontwikkelen of een quiz-avond voor mijn vrienden in elkaar zetten. Als ik echt wil relaxen duik ik op de bank met een deken en een serie, feelgood-disneyfilm of een boek.
427 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page