top of page

Kaasfondue in blik op Taste of Amsterdam 2019

Bijgewerkt op: 28 jun. 2019

31 mei tot 2 juni 2019 stonden wij op de Taste of Amsterdam. Wij kijken terug op een zeer geslaagd weekend, met enthousiaste reacties over Kaasfondue in blik. Bedankt voor al jullie positieve respons en ervaringen met onze Hollandse kaasfondue!


Naast onze eigen kaasfondue staat de Taste of Amsterdam voor (heel veel) lekker eten! Zo kun je op dit foodfestival deelnemen aan verschillende kookdemonstraties, gegeven door hoogwaardige top chefs. Verder kan je dit hele weekend verschillende gerechtjes proeven van toprestaurants. Deze restaurants bereiden ter plekke hun signature dishes. Op de Taste is voor ieders wat wils, van sushi en kaasfondue tot hamburgers en ravioli. Ook op de zogenoemde “Markt” waar Kaasfondue in blik stond waren wij druk met het serveren van onze ambachtelijke Hollandse kaasfondue.


Naast de restaurants, demonstraties en proeverijen is er genoeg te doen op het festival. Zo is er voor jong en oud van alles te beleven. Een heus kooktheater met verschillende muzikale optredens, van Jazz, dance tot popmuziek. Ook voor de drankliefhebber waren er voldoende stands te vinden, hier konden heerlijke cocktails, bijzondere frisdranken en/of prachtige wijnen worden gedronken. De Taste of Amsterdam is een festival waar een leuke sfeer een lekker eten en drinken samen komen.


Taste of Amsterdam is een heerlijke dag of avond uit. Volgend jaar wordt het weer georganiseerd! Op de website vind je meer informatie over Taste of Amsterdam. Wij van Kaasfondue in blik zijn er volgend jaar zeker weer bij. Voor volgend jaar hebben wij verschillende grootse plannen, waar jullie bij willen en moeten zijn. De Taste of Amsterdam 2020 belooft weer een fantastisch festival te worden.

Nogmaals dank voor jullie bezoek, wij van Kaasfondue in blik zien jullie graag op de volgende Taste of Amsterdam!


Wil jij ook genieten van onze Kaasfondue in blik? Koop hem via onze webshop of bij een van onze verkooppunten.


158 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page