top of page

Dip-tips bij onze Blauwaderkaasfondue

Bijgewerkt op: 17 feb. 2022

Het is je vast niet ontgaan; we hebben al een tijdje een nieuwe smaak. Maar wat zijn nou de beste dip-tips voor onze Franse Blauwaderkaasfondue? Misschien heb je op ons Tiktok account al het filmpje gezien. Wat kwam er allemaal langs?


Pompoen

Niet alleen is het erg lekker om pompoenstukjes in de kaas te dippen, het is ook erg leuk om de kaasfondue in een pompoen te doen! Snijdt de bovenkant eraf, hol de pompoen uit, en vullen maar!Peer

Fruit en kaas is en blijft natuurlijk een heerlijke combinatie. Op een kaasplankje is vaak peer te vinden. In combinatie met blauwaderkaas is het helemaal lekker.

Druiven

Druiven zijn simpel, je hoeft ze niet eens voor te bereiden of te snijden en het heeft toch een sjieke uitstraling als je een trosje druiven bij je dip-opties legt.

Brood

De klassieker! Kijk nog eens bij onze Brood dip-tips voor inspiratie.

Ham

Wel eens een tosti gemaakt met blauwe kaas en ham? Dan weet je wat een heerlijke combinatie dit is. Gerookte ham is stevig genoeg om op een stokje te prikken en lekker te dippen.

Witlof

Witlof maak je normaal misschien met kaas en ham in de oven, maar op deze manier kan natuurlijk ook: Lekker dippen in de blauwaderkaasfondue.

Champignon

Een lekkere paddenstoel! De textuur van een champignon past perfect bij de zachte kaas.

Vijg

Vijg en blauwe kaas uit de oven is een gerecht dat je misschien niet kent, maar dat erg lekker is als snack. Weet je dat niet zeker, dan is een vijg in de blauwaderkaasfondue dippen een prachtige manier om het te ontdekken!

Dadel

Dadels kan je vullen met blauwe kaas als snack, dus andersom kan ook; dip dadels in blauwe kaas.


Wat dip jij het liefst in onze Blauwaderkaasfondue?736 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page